jueves, 14 de marzo de 2013

BIBLIOTECA ESCOLAR 1. Curs XTEC

Estic fent un curs a la Xtec, sobre la gestió de la biblioteca escolar. La veritat és que tenia ganes de que algú (oficial) m'expliques ha de funcionar la biblioteca d'un centre.

M'ha sorprés que fins i tot la biblioteca escolar, per petita que sigui i estigui en un lloc remot, totes estan regides dintre d'un marc europeu. No ho imaginava, però sí, tot esta marcadet per Lleis Europees, i després ja cada País, cada comunitat, cada centre,etc. concreta la seva biblioteca escolar. Era necessàri que vinguès de tan lluny estipulat? Sort encara, que els centres tenen encara la decisió de dir com funciona la seva escola dintre d'uns marcs.

Per qui li pugui interessar els inicis per organitzar una biblioteca escolar, aquí teniu l'enllaç al material. En aquest material s'explica el marc legislatiu i la relació que ha de mantenir la biblioteca amb el centre i l'entorn.

Després de llegir aquest material, ens vam fer avaluar la nostra biblioteca de centre. Actualment, treballo a l'escola Avinyonet del Penedès. I... després d'escriure sobre les activitats que es realitzen des de la comissió de biblioteca, vaig quedar satisfeta de les activitat que és realitzen. I a més com sempre, tot, millorarà.

Aquí deixo la valoració de la biblioteca del centre en aquests moments.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Déjame tu opinión/Deixa la teva opinió